Genomförd aktivitet: Föreställningen Chéri på Kungl. Dramaten

Bästa Kretsmedlem,

Vi hoppas att ni alla har haft en gemytlig julhelg och ett trevligt nyårsfirande! Inramat av ett vackert snötäcke över huvudstaden kunde medlemmarna i SFRO Stockholmskretsen och KAROF/Stockholm inleda helgfirandet redan den sjätte december med Glöggskottet på Kastellet. – Tack till er som deltog!

Nästa löpa, skarp löpa
Som traditionen påbjuder så ställde deltagarna upp för ett Glöggskott framåt slutet av kvällen. Mindre bekant, för någon, var att årets salutskott var en provlöpa, en mycket autentisk sådan. Nästa år tar vi steget fullt ut och låter stubintråden löpa ända fram till krutladdningen. – Nästa löpa, skarp löpa!
Första raden på Chéri
Under tiden salutpjäsinnehavaren gör ytterligare ett försök att få ut den välstoppade blindgångaren har vi det stora nöjet att meddela att Stockholmskretsen anordnar ett besök på Kungliga Dramaten torsdagen den 21 februari. Örlkn Mikael Brännvall, vice VD på Dramaten, har haft vänligheten att förhandsboka de bästa platserna på första raden till Chéri av Colette. Föreställningen har dragit stor publik sedan premiären och har fått mycket fin kritik av kulturskribenterna. SvD beskrev exempelvis pjäsen som ”en enastående vacker uppsättning som har något för alla.” Ta gärna med er respektive eller en vän – ju fler vi blir desto trevligare!
Kvällen inleds med att Mikael Brännvall tar emot oss i marmorfoajén på Dramaten kl 17.00 torsdagen den 21 februari, varefter en guidad visning av Dramaten tar vid följt av en enklare måltid på Café Pauli. Föreställningen slutar kl 21.30. Med anledning av den stora efterfrågan på biljetter behöver vi besked om deltagande senast tisdagen den 5 februari, därefter kan vi inte ändra anmälan.
Anmäl er till undertecknad – gärna så snart som möjligt. Biljetten inklusive en stor räksmörgås och ett glas vin kostar 495 kr per person, vilket tacksamt mottages på kretsens (SFRO) PlusGirokonto 114651-3.
Varmt välkomna och god fortsättning på det nya året!
Önskar kretsstyrelsen genom
Kn Christian Hoas
Ordf. Stockholmskretsen sfro-s@sfro.se, 070-7158039